©2020 Meritxell Margarit – Tots els drets reservats – Avís legal

Qui som

La nostra adreça web és: http://meritxellmargarit.cat. Tots els continguts d’aquesta pàgina web pertanyen a Meritxell Margarit Torras, que també és l’administradora del web. Per utilitzar qualsevol dels continguts apareguts en aquest web, necessiteu un permís previ per escrit de l’autora i responsable del web. Us podeu posar en contacte amb ella a: admin@meritxellmargarit.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgiu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Per defecte, el WordPress, sistema amb el qual gestionem els continguts d’aquest web, no recull cap dada analítica. De moment, no tenim instal·lada cap extensió per cobrir aquesta funció.

Amb qui compartim les vostres dades

Per defecte, el WordPress, sistema amb el qual gestionem els continguts d’aquest web, no comparteix cap dada personal amb ningú. I, de moment, no tenim cap proveïdor extern amb qui puguem compartir cap d’aquestes dades.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Si els usuaris es registren al web (quan existeixi l’opció), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris podran veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat. Després, l’administradora del web, que rep els comentaris conjuntament amb les dades proporcionades per qui fa el comentari, els ha de moderar i publicar manualment. El mail de la persona que fa el comentari no es publica mai. L’ administradora del web es reserva el dret de publicar o no els comentaris rebuts en aquest web.

Informació de contacte

Per a qüestions relacionades amb la privadesa i/o la gestió de comentaris, poseu-vos en contacte amb l’administradora del web: admin@meritxellmargarit.cat.