De Món Llibre a sant Jordi

Bola del món de Món Llibre 2018, amb les cobertes dels llibres particiants.


Aquest cap de setmana hem estat a Món Llibre amb El meu millor no amic. Malgrat que la nostra sessió de contacontes programada per dissabte es va haver de suspendre a causa de la pluja, ahir la vam poder fer davant d’un públic atent i agraït (i sota un sol de justícia!).

Explicant El meu millor no amic al Teatret Taronja de Món Llibre 2018


La part més xula, sens dubte, va ser quan al final de la sessió se’m van acostar alguns nens i nenes per dir-me que el conte els havia agradat molt.

Una de les coses que vam explicar és que en Marc Currià havia sabut dibuixar tan bé en Charlie, el nostre cocodril, perquè a Banyoles, on vivim tots dos, tenim un monstre: un drac o una víbria que viu a l’estany i que, encara que sigui de lluny, està emparentat amb el protagonista del conte. Una dada important ara que s’acosta sant Jordi i que proliferen els llibres de dracs i éssers semblants.

Aprofitem l’ocasió per dir-vos que El meu millor no amic també sortirà al carrer el dia de sant Jordi. Ens podreu trobar tot el dia a la plaça Major de Banyoles, on signarem els exemplars que calgui!

El meu millor no amic a la Biblioteca de Món Llibre de 2018


Si celebreu el sant Jordi a altres ciutats, com Girona o Barcelona, podeu anar a buscar el vostre exemplar d’El meu millor no amic a la llibreria Ulyssus (Girona), a les llibreries Pebre Negre (Barcelona), Altaïr (Barcelona) i Haiku (Barcelona), aquesta amb parada a Rambla de Catalunya amb el carrer Aragó. 


I, per descomptat, mentrestant podeu encarregar el llibre en línia i rebre’l per correu postal.

Feliç sant Jordi i bona lectura!