El tresor del calau

 
 
Després d’un any i poc més d’haver presentat El meu millor no amic (amb il·lustracions de Marc Currià), llancem una campanya per poder publicar El tresor del calau. Es tracta del segon volum d’àlbum il·lustrat dedicat als animals protagonistes d’El viatge de l’Unai (Andoni Canela, 2016).
 
Aquesta vegada les il·lustracions són de la Pilar Mena, una artista polifacètica que ens situa en un pla de realisme màgic. Ens fa viatjar fins a les selves de Tailàndia amb els seus dibuixos de caire fantàstic i oníric. Allà, l’Unai i l’Amaia ens presenten el calau bicorne, una espècie típica del sud-est asiàtic, que, a més de la seva bellesa, té qualitats com el seu compromís a l’hora de tirar endavant una empresa tan excitant com delicada com covar els ous i criar els polls.
 
Tothom qui ho vulgui es pot convertir en mecenes d’aquest nou projecte i adquirir un exemplar del llibre a la nostra pàgina de Verkami.
 
Està previst que el llibre surti per Sant Jordi. Ja direm on i a quina hora el presentem!