Escriure des de la maduresa

En plantejar tallers d’escriptura per a joves, diverses dones a prop dels cinquanta m’han preguntat si eren prou joves per fer un d’aquests tallers. De sobte, persones de diferents àmbits, professions i interessos em diuen que volen escriure i que per què no faig alguna activitat dirigida a elles. No me l’esperava, aquesta! De veritat… Però una petició d’aquesta magnitud, tan inesperada com commovedora, i la insistència de l’amiga Anna Sadurní (#HelpEditors) sobre la necessitat de fer una cosa així em porta, una altra vegada, a tirar-me a la piscina.

De fet, és ella, l’Anna, que em posa en contacte amb la Mercè Tarrés, Valentinada, perquè faci aquesta il·lustració tan suggerent (amb text de Mercè Rodoreda) que acompanya aquest post i el llançament dels tallers per a adults. Ho fem la setmana del 8 de març i l’acte central és una xerrada amb l’Anna Sadurní (#HelpEditors) en directe a Instagram.

Però en què consisteixen els tallers?

Parteixen de les reflexions que algunes dones han compartit amb mi i de la necessitat d’expressar-les, d’escriure-les.

Miro enrere, em faig preguntes i sospeso. Constato que la meva vida quotidiana ha canviat respecte als últims anys. Em plantejo el futur que realment vull. Ara que el món sembla tan diferent…

Anònim col·lectiu

Així doncs, proposo:

TALLERS D’ESCRIPTURA CREATIVA ONLINE PER A ADULTS

Amb l’objectiu de:

  • Narrar experiències
  • Alliberar emocions
  • Expressar reflexions

Intentant resoldre les següents qüestions:

  • Com començar a escriure
  • Com convertir els escrits personals en textos literaris
  • Com anar més enllà i escriure una obra narrativa

Amb la idea de realitzar un taller pràctic, que permeti escriure sense por ni complexos i avançar amb seguretat, acompanyada. Un taller pràctic que, a més, serveixi per compartir inquietuds, dubtes, aprenentatges i èxits.

Són tallers a mida, individuals o en grup.

Un aclariment: parlo de dones, però tothom hi és benvingut!

Escriu-me si vols més informació: meritxell@meritxellmargarit.cat