El parc d’atraccions

L’Amaia i altres convidats a la tenda de campanya. Fotos: ©Andoni Canela

No fa gaire li van preguntar a l’Unai si quan estava immers en la natura, no trobava a faltar coses com un parc d’atraccions. 
 
I ara recordo l’última vegada que vam parlar d’aquest tema, del parc d’atraccions, amb l’Unai i l’Amaia.
 
Vam muntar la tenda de campanya i ells van fer una pila de sacs de dormir a dins. S’hi van tirar al damunt i cridaven: “Parc d’atraccions!”. Feien tombarelles i aixecaven les cames enlaire mirant de tocar el sostre de la tenda amb els peus.
 
Al ‘parc’ hi havia atraccions addicionals com petits animalons que intentaven trobar el seu espai dins aquella bogeria de crits i rialles de criatures humanes.

**L’aventura d’aprendre inclou una sèrie d’articles que parlen d’infants i natura; com les petites coses que ens ofereix la naturalesa es converteixen en una gran oportunitat per aprendre i créixer. Els podeu trobar en aquest web agrupats en la mateixa categoria (L’aventura d’aprendre). Alguns d’aquests articles (íntegrament o ampliats) es publiquen a la revista Viure en família, en la secció ‘L’aventura d’aprendre en la natura’.