Un llit de falgueres

L’Unai preparant un llit de falgueres. Fotos: ©Andoni Canela
L’estiu passat l’Unai va participar al campament de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente i, allà, es va guanyar el sobrenom de ‘el pequeño hombre salvaje’. Aquest nom que, en altres circumstàncies, podria caure malament, a casa, ens va fer somriure per dins i per fora. 
 
De fet, només cal veure l’Unai en plena natura. Se sent lliure de ment i cos. Corre i salta com una daina. Canta, balla, xerra pels descosits i el cap li bull ple d’idees. Juga amb pals, fulles i pedres, i a tot hi troba una aplicació útil.
 
Les falgueres, per exemple, són perfectes per fer un matalàs. I més d’una nit l’Unai ha dormit sobre un matalàs fet amb aquestes plantes.

**L’aventura d’aprendre inclou una sèrie d’articles que parlen d’infants i natura; com les petites coses que ens ofereix la naturalesa es converteixen en una gran oportunitat per aprendre i créixer. Els podeu trobar en aquest web agrupats en la mateixa categoria (L’aventura d’aprendre). Alguns d’aquests articles (íntegrament o ampliats) es publiquen a la revista Viure en família, en la secció ‘L’aventura d’aprendre en la natura’.