La pela del formatge

Figures modelades amb pela de formatge. Fotos: ©Andoni Canela.
Aquells formatges rodons amb pela de cera vermella són molt ben rebuts a casa. L’Unai i l’Amaia els anomenen ‘els formatgets de l’àvia’, perquè la meva mare sempre els en compra.   
 
Començo a pensar que el que més els agrada d’aquests formatges és la pela. L’Unai i l’Amaia l’utilitzen per modelar.
 
Mentre era amagat en un ‘hide’ a les muntanyes de Riaño (León), l’Unai va fer un llop i una càmera amb un teleobjectiu molt gros amb la cera dels formatges que havia menjat per berenar. Era el llop que ell i el seu pare esperaven veure i l’aparell amb què volien fotografiar-lo.

**L’aventura d’aprendre inclou una sèrie d’articles que parlen d’infants i natura; com les petites coses que ens ofereix la naturalesa es converteixen en una gran oportunitat per aprendre i créixer. Els podeu trobar en aquest web agrupats en la mateixa categoria (L’aventura d’aprendre). Alguns d’aquests articles (íntegrament o ampliats) es publiquen a la revista Viure en família, en la secció ‘L’aventura d’aprendre en la natura’.