La llamada del pumaLa llamada del puma, finalment, es va publicar el mes de setembre passat i ja n’hem fet unes quantes presentacions (a la ciutat de Barcelona, tres!).
Aquest llibre, podríem dir bàsicament fotogràfic i de gran format, recull l’experiència professional, vital i familiar del viatge que l’Andoni Canela, els nostres fills i jo vam fer durant quinze mesos al voltant de tot el món. 

Pesa gairebé dos quilos i inclou 272 pàgines i més de 150 fotografies, i uns textos escrits per una servidora que intenten transmetre la màgia dels espais naturals i els animals que vam anar coneixent pel camí. Però també vol explicar l’experiència única de fer aquesta descoberta amb un nen de 9 anys i una  nena de tres, l’Unai i l’Amaia, que a cada mirada i comentari et feien veure la necessitat urgent de preservar aquest planeta meravellós on vivim.
Les muntanyes cantàbriques, les praderies nord-americanes, les estepes patagòniques, el gel de l’Antàrtida, els manglars australians, les selves tailandeses i el desert africà… van ser els escenaris de la nostra cerca. El llop ibèric, el bisó americà, el puma, el pingüí rei i el papua, el cocodril d’aigua salada, el calau bicorne i l’elefant del desert… van ser alguns dels nostres companys de viatge. Tots ells presents a La llamada del puma.
Si voleu saber més coses sobre el llibre o adquirir-lo, visteu: 
http://www.lallamadadelpuma.com/